S.I.S. Kft.  •  9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.  •  Fax: +36 94 799-166 Facebook Twitter Issuu
HAJTÁSTECHNIKA
HIDRAULIKA
AKKUMULÁTOR
KARBANTARTÁS
MUNKARUHA
HIGIÉNIA

Bulsan


 Importőr:
Trend Higiénia Kft.
Termékleírás

A Buls- BULSAN sósav-, kénsav-, foszforsav és klór nélküli savas tisztítószer, amely kiválóan alkalmas a szaniter területek mindennapi, általános tisztításához. Könnyűszerrel távolítja el a mész-, víz-, és húgykő lerakódásokat, rozsda és cement szennyeződéseket, mészszappan-, bõrzsír-, olaj-, zsír - és szappanmaradványokat. Kíméli a vizes helyiségekben előforduló anyagokat, mint pl.: króm, alumínium, porcelán, műanyag, saválló csempe, zománc. Jó csírátlanító, baktériumölő hatása mellett nem mar, kíméli a bõrt és a textíliákat. Légfrissítő illatkomponenseket tartalmaz. Rendkívül gazdaságosan használható. A tisztítás kevesebb időt vesz igénybe.
A kezelt felületek egy tiszta, vízkő - és karcolásmentes, fényes külsőt nyernek.

Összetevők:  mosóaktív anyagok, inhibitorok, szervetlen savak, citromsav, segédanyagok.

Jellemzői:  piros színű, higiénikusan friss illatú, alacsony viszkozitású, fagyérzékeny folyadék. pH - érték koncentrátumban:8,7

 

Felhasználási terület

Minden épület vizes helyiségeiben, mint pl.: egészségügyi, oktatási, ipari létesítményekben, közintézményekben, vendéglátó - és szállodaiparban stb. Uszodákban az üveg és alumínium ablakkeretek tisztításához is kiválóan alkalmas. Minden lemosható, saválló anyagra, mint pl.: krómozott szerelvények, mosdók, WC csészék, saválló zománcozott-, fal-, és padlóburkolatok, alumínium, üveg, műanyag, ötvözött acél és eloxált felületek. Megjegyzés: csak saválló felületeken alkalmazható. Nem alkalmazható pl.: márvány és mészkő burkolatok, zománcozott fürdőkádak stb. esetén.
A Buls- BULSAN a következő termékfajták kiváltására alkalmas: általános tisztítószerek, súrolópor, folyékony intenzív tisztító, WC tisztítószer, fémtisztító szer, alkoholos tisztító, valamint agresszív tisztítószerek.

 


Szerelvények, WC-k, mosdók tisztításánál az önzárós zárókupakkal ellátott flakonból keveset a felületre juttatunk, majd rövid hatóidő után leöblítjük, és hagyjuk megszáradni. A felületek le- és felmosásához a szennyezettségtől függően 20-40 ml vegyszert adagoljunk 10 liter max. 30 C fok- os vízhez. A fugázott és nedvszívó burkolatokat a tisztítószer felvitele előtt nedvesítsük be. A felhordott oldatot hagyjuk röviden hatni, majd vízzel öblítsük le.
Forró anyagokra ne alkalmazzuk!

Biztonsági előírás:  Ha szembe kerül azonnal folyó vízzel alaposan ki kell mosni! Gyermekek elől el kell zárni! Más savtartalmú termékekhez hasonlóan, klórtartalmú tisztítószerekkel nem érintkezhet!


Akciós termékeinkből

Bisnode tanusitvany


 
 
 
 
ELÉRHETŐSÉGEINK
S.I.S. Kft. székhely
9700 Szombathely,
Bárdosi Németh János u. 38.
S.I.S. Munkaruha Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
Szent Márton u. 75.
S.I.S. Hajtástechnika Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
11-es Huszár u. 149.
S.I.S. Hidraulika Bolt, Körmend
9900 Körmend,
Kandó Kálmán u. 2.

Fax: 94/799-166 Telefon: 20/313-62-99 Fax: 94/799-166 Telefon: 94/783-324, 94/783-326 Telefon: 20/944-17-27, 20/459-60-20
E-mail: siskft[@]sonitus.hu E-mail: sztmarton[@]sonitus.hu E-mail: huszar[@]sonitus.hu E-mail: kando[@]sonitus.hu
Web: www.sonitus.hu Web: www.munkaruhazat.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu
www.ysolutions.hu
Copyright © 2015. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. • Szerzői jogokAjánlás e-mailben