S.I.S. Kft.  •  9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.  •  Fax: +36 94 799-166 Facebook Twitter Issuu
HAJTÁSTECHNIKA
HIDRAULIKA
AKKUMULÁTOR
KARBANTARTÁS
MUNKARUHA
HIGIÉNIA

Contras


 Importőr:
Trend Higiénia Kft.

Termékleírás

A gruber-CONTRAS erőteljes, lúgos alaptisztító makacs szennyeződések, viasz- és polimer rétegek géppel és automatával végzett eltávolításához. Gyors és hatékony, habzásszegény, könnyen felmosható, egészségre nem ártalmas tisztítószer. A termék könnyűszerrel feloldja az általános szennyeződéseket, viasz- és polimer bevonatokat, makacs olaj- és zsírrétegeket, és olyan szennyeződéseket, amelyeket más termékekkel már nem lehet eltávolítani.

Összetevők:  mosóaktív anyagok, alkoholok, oldatközvetítők, terjedést segítő anyagok, lúgok.

Jellemzői:  átlátszó, termékre jellemző illatú, alacsony viszkozitású folyadék. pH érték koncentrátumban: 13,5 Maró hatású!

 

Felhasználási terület

Minden épülettípusban, mint pl.: egészségügyi, oktatási, ipari létesítményekben, közintézményekben, vendéglátó -, szálloda - és élelmiszeriparban stb.
Minden lúg és vízálló padlófelület alaptisztítására alkalmas, mint pl.: PVC-, gumi-, műanyagpadlók, természetes- és műkőfelületek. A gruber-CONTRAS építkezések utáni nagyobb szennyeződések eltávolítására is alkalmas.
Figyelem! Nem alkalmazható linóleum, fa és parkettázott padlók tisztítására.

 

Felhasználás módja

Használat előtt meg kell vizsgálni a padlóburkolat ellenálló képességét, és gondoskodni kell a jó szellőzésről. Normál esetben 1:10 arányban hígítsuk vízzel (makacs szennyeződéseknél töményen), az oldatot egyenletesen vigyük fel a felületre, kb. 10 percig hagyjuk hatni, majd tisztítókoronggal dolgozzuk át, és a feloldott szennyeződést takarítsuk fel. Végül tiszta vízzel jól és egyenletesen mossuk fel, hogy tisztítószer ne maradjon a felületen. Az új védőréteg felhordása előtt a felületet hagyjuk teljesen felszáradni.

Biztonsági előírás:  A vegyszerekre vonatkozó előírásokat be kell tartani! Gyermekek elől el kell zárni! Ha szembe kerül vízzel alaposan ki kell öblíteni és orvoshoz kell fordulni! Bőrrel való érintkezés esetén azonnal bő vízzel le kell mosni! Munka közben védőkesztyűt és véd


Akciós termékeinkből

Bisnode tanusitvany


 
 
 
 
ELÉRHETŐSÉGEINK
S.I.S. Kft. székhely
9700 Szombathely,
Bárdosi Németh János u. 38.
S.I.S. Munkaruha Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
Szent Márton u. 75.
S.I.S. Hajtástechnika Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
11-es Huszár u. 149.
S.I.S. Hidraulika Bolt, Körmend
9900 Körmend,
Kandó Kálmán u. 2.

Fax: 94/799-166 Telefon: 20/313-62-99 Fax: 94/799-166 Telefon: 94/783-324, 94/783-326 Telefon: 20/944-17-27, 20/459-60-20
E-mail: siskft[@]sonitus.hu E-mail: sztmarton[@]sonitus.hu E-mail: huszar[@]sonitus.hu E-mail: kando[@]sonitus.hu
Web: www.sonitus.hu Web: www.munkaruhazat.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu
www.ysolutions.hu
Copyright © 2015. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. • Szerzői jogokAjánlás e-mailben