S.I.S. Kft.  •  9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.  •  Fax: +36 94 799-166 Facebook Twitter Issuu
HAJTÁSTECHNIKA
HIDRAULIKA
AKKUMULÁTOR
KARBANTARTÁS
MUNKARUHA
HIGIÉNIA

Celan Verde


 Importőr:
Trend Higiénia Kft.

Termékleírás

A gruber-CELAN viasz és szappanmentes felmosóápoló koncentrátum. Intenzíven tisztít a burkolat kilúgozása nélkül. A padlóápoló komponensek a felületen nem rétegződnek fel, mivel a gruber-CELAN ápolóanyagai folyamatosan cserélődnek. A gondot okozó szennyeződések is könnyedén, foltosodás nélkül eltávolíthatók. Használata tartós frissességet és csíkmentes felületet biztosít. A termék habzásszegény, így gépi és kézi felmosásra egyaránt alkalmas. Rendkívül kedvező alapanyag-kombinációjából adódóan High-Speed berendezéssel magasfényűre polírozható. A gruber-CELAN könnyűszerrel távolítja el az
olaj és zsírszennyeződéseket, lábnyomokat, stb. A termékösszetétel megfelel a környezetvédelmi kutatások legújabb ismereteinek.

Összetevők:  mosóaktív hatóanyagok, alkohol, emulgálószerek, ápoló komponensek és segédanyagok.

Jellemzői:  sárgás színű, friss virágillatú, alacsony viszkozitású folyadék. pH érték koncentrátumban: 8,7, Fertőtlenítőszerekkel jól összefér. Fagyérzékeny.

 

Felhasználási terület

Nagy felületek gépi tisztításánál, valamint a praktikus két-vödrös-eljárásnál használjuk egészségügyi, oktatási, sport, ipari létesítményekben, közintézményekben, vendéglátóiparban stb. Minden vízálló, védőréteggel ellátott vagy védőréteg nélküli, valamint polírozott és lakkozott burkolatok tisztítására és ápolására alkalmazható: pl.: PVC, gumi, linóleum, természetes- és műkőburkolatok, sportpadlók, stb. Figyelem! Nem alkalmazható nem vízálló felületre, pl.: lakkozatlan parkettára, fára, stb. A gruber-CELAN a következő termékfajták kiváltására alkalmas: általános tisztítószerek, alkoholos tisztítók, szappanbázisú tisztítók, fényezők, polimer- vagy viasztartalmú mosó ápoló termékek, és több kemény és lágy védőbevonat.

 

Felhasználás módja

Napi takarítás: Szennyezettségtől függően 1-2 spriccelés (20-40 ml) az önzárós zárókupakkal ellátott flakonból 10 liter max. 38 oC-os vízhez. Az oldatot felvisszük a felületre, a feloldott szennyeződést felszedjük és hagyjuk felszáradni. (gépi takarítás esetén kétszeres adagot használjunk.)
Cleanern: (helyi javító kezelés) 1:3 arányban hígítsuk vízzel. Kézi vagy gépi felszórás után géppel eldolgozzuk.
Egyszeri ápolás:1:5 - 1:10 arányban vízzel hígítva visszük fel és száradás után felpolírozzuk.
Köztes tisztítás: 1:10 arányú hígításban használjuk. Az egy literes flakonokhoz külön megvásárolható egy rendkívül praktikus adagoló, amellyel az adagolás pontossá és egyszerűvé válik. A gruber-CELAN-nal ápolt padlófelületeket ne tisztítsuk alaptisztítóval, azért hogy a padlón az ápolókomponensek megmaradjanak.

Biztonsági előírás:  Gyermekek elől el kell zárni!


Akciós termékeinkből

Bisnode tanusitvany


 
 
 
 
ELÉRHETŐSÉGEINK
S.I.S. Kft. székhely
9700 Szombathely,
Bárdosi Németh János u. 38.
S.I.S. Munkaruha Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
Szent Márton u. 75.
S.I.S. Hajtástechnika Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
11-es Huszár u. 149.
S.I.S. Hidraulika Bolt, Körmend
9900 Körmend,
Kandó Kálmán u. 2.

Fax: 94/799-166 Telefon: 20/313-62-99 Fax: 94/799-166 Telefon: 94/783-324, 94/783-326 Telefon: 20/944-17-27, 20/459-60-20
E-mail: siskft[@]sonitus.hu E-mail: sztmarton[@]sonitus.hu E-mail: huszar[@]sonitus.hu E-mail: kando[@]sonitus.hu
Web: www.sonitus.hu Web: www.munkaruhazat.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu
www.ysolutions.hu
Copyright © 2015. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. • Szerzői jogokAjánlás e-mailben