S.I.S. Kft.  •  9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.  •  Fax: +36 94 799-166 Facebook Twitter Issuu
HAJTÁSTECHNIKA
HIDRAULIKA
AKKUMULÁTOR
KARBANTARTÁS
MUNKARUHA
HIGIÉNIA

Pitstone


 Importőr:
Trend Higiénia Kft.
Termékleírás

A gruber-PITSTONE magas koncentrátumú, enyhén lúgos napi, köztes és alaptisztítószer, amely kiemelkedő olaj-, zsír- és szennyoldó képességgel rendelkezik. A készítmény különösen kiváló a mázas és mázatlan, sajtolt vagy préselt, égetett kerámia burkolatok, ( mint gres, klinker, stb.) tisztítására. Ezt a speciális terméket, elsősorban a más anyagokkal nehezen tisztítható mikropórusos felületű burkolatok, tisztítására fejlesztették ki. Az egyre szélesebb körben alkalmazott, strapabíró, nagy szilárdságú és hosszú élettartamú, finomkő őrleményből készült gres lapburkolatok, (pl.: vörös gres, porcelán gres, gránit gres, csúszásmentes gres) termékünkkel optimálisan tisztántarthatók.
Kedvező jellemzői pl.: az erős szennyezettség esetén kifejtett spontán oldóhatás, habzásszegény, nem korrodáló, vízzel minden arányban vegyíthető, a víz keménysége nem befolyásolja a hatását, kézi és gépi használatra is alkalmas, valamint egyaránt kiváló a napi, a köztes és az alaptisztításhoz.
A gruber-PITSTONE az alkalmazás során azonnal behatol a mikropólusokba, gyorsan és alaposan feloldja a szennyeződést a felületekről. Ezt követően a szennyeződés még hosszú ideig lebeg, hogy könnyen eltávolítható ill. felszívható legyen. A termék nem tartalmaz éghető oldószert, mint petróleumot, benzint, vagy klórhidrogént.
A termék megfelel a környezetvédelmi törvénynek. Az alkalmazott alapanyagok biológiailag lebomlanak.

Összetevők:  mosóaktív hatóanyagok, lúgok, oldószer, oldatközvetítő, segédanyagok

Jellemzői:  sárgás színű, semleges illatú ill.enyhén oldószer illatú, alacsony viszkozitású folyadék. pH érték koncentrátumban: kb. 11

 

Felhasználási terület

Mindenféle objektumok tisztítására, mint áruházak, bevásárlóközpontok, pályaudvarok, iskolák, üzletek, középületek, irodaházak, üzemek, iparicsarnokok, garázsok, szerelőcsarnokok, stb. Minden víz - és lúgálló padlófelület alap köztes és mindennapi tisztításhoz, mint mázas és nem mázas kerámiák, különösen; porcelán gres, granitogres, csúszásmentes gres, klinker, stb., valamint használható még ipari padlók, beton, Esztrich, epoxigyanta stb. felületekre.
Figyelem! Nem használható nem vízálló és lúgérzékeny burkolatokra, mint linóleum, gumi, mészkőtartalmú /márvány/ és felületkezelt padlóburkolatokra.

 

Felhasználás módja

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas. Legfeljebb kézmeleg vizet használjunk. 5 - 10 percig hagyjuk hatni, esetleg súroljuk, majd a feloldott szennyeződést felszedjük vagy leöblítjük. Köztes vagy alaptisztításnál legjobb tárcsás súrológépet és vízfelszívót, vagy súroló - szívót használni. Felmosóautómatáknál vagy magasnyomású gépeknél: 500-2000 ml / 10 l víz (5 % - 20 %)
Megjegyzés: A tisztítás történhet mechanikai és kémiai úton. Leghatékonyabban a két módozat kombinációjával dolgozhatunk. Erre optimális lehetőséget nyújt a gruber-PITSTONE és a mikroszálból készült eszközök (felmosó huzatok, kesztyűk) együttes használata. A két tisztítási elv együttes működtetésével eredményesebb tisztítóhatást érhetünk el, és ugyanakkor a mechanikus hatás miatt, a tisztítószer felhasználás lényegesen csökkenthető.

Biztonsági előírás:  Gyermekek elől el kell zárni! Koncentrátumban, bőrrel érintkezés esetén bő vízzel lemosni! Szemmel érintkezés esetén a szemet alaposan bő vízzel kimosni és orvoshoz fordulni!


Akciós termékeinkből

Bisnode tanusitvany


 
 
 
 
ELÉRHETŐSÉGEINK
S.I.S. Kft. székhely
9700 Szombathely,
Bárdosi Németh János u. 38.
S.I.S. Munkaruha Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
Szent Márton u. 75.
S.I.S. Hajtástechnika Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
11-es Huszár u. 149.
S.I.S. Hidraulika Bolt, Körmend
9900 Körmend,
Kandó Kálmán u. 2.

Fax: 94/799-166 Telefon: 20/313-62-99 Fax: 94/799-166 Telefon: 94/783-324, 94/783-326 Telefon: 20/944-17-27, 20/459-60-20
E-mail: siskft[@]sonitus.hu E-mail: sztmarton[@]sonitus.hu E-mail: huszar[@]sonitus.hu E-mail: kando[@]sonitus.hu
Web: www.sonitus.hu Web: www.munkaruhazat.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu
www.ysolutions.hu
Copyright © 2015. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. • Szerzői jogokAjánlás e-mailben