S.I.S. Kft.  •  9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u. 38.  •  Fax: +36 94 799-166 Facebook Twitter Issuu
HAJTÁSTECHNIKA
HIDRAULIKA
AKKUMULÁTOR
KARBANTARTÁS
MUNKARUHA
HIGIÉNIA

Polaris


 Importőr:
Trend Higiénia Kft.
Termékleírás

A gruber-POLARIS szőnyegsampon - koncentrátumot alapos és egyben kímélő tisztításra használjuk. A finom hab semmiféle tapadós maradványt nem hagy maga után, és fékezi az újraszennyeződést. A felület nem fakítja, és a színeket szálmélységig felfrissíti.A gruber-POLARIS nagyon jó bőrkímélő. Higiénikus frissességet eredményez.

Összetevők:  mosóaktív anyagok, Acrylat, terjedést segítő anyagok, segédanyagok.

Jellemzői:  fehér színű, parfümillatú, alacsony viszkozitású folyadék. pH érték koncentrátumban: kb. 8,5. A terméket fagytól és felmelegedéstől védjük!

 

Felhasználási terület

Minden épülettípusban, minden vízálló és színtartó textilbevonat, szőnyeg, szőnyegpadló, kárpitozott bútor kézi és gépi tisztítására eredményesen használható.

 

Felhasználás módja

Tisztítás előtt a tisztítandó felületet alaposan porszívózzuk fel (lehetőleg kefével), valamint a gruber-DELTA-SUPERrel a foltokat távolítsuk el. A szőnyeg színtartósságát és vízállóságát nem feltűnő helyen vizsgáljuk meg.
A gruber-POLARIS szőnyegtisztítót kézmeleg vízzel 1:10 arányban kell higítani. A tisztítógépet csak azután vigyük a szőnyegre, amikor már a kefék vagy a hengerek habosak. Ajánlatos a habosítást külön végezni. A szőnyeget besamponozzuk, majd a piszkos habot a vízszívóval felszedjük és száradni hagyjuk ( a száradás ideje alatt ne közlekedjünk a felületen). Végül a száradás utáni kristálymaradványokat alaposan, porszívózzuk fel (lehetőleg kefés porszívóval). Kézi tisztításnál szivaccsal száraz habot készítünk, besamponozzuk a felületet, majd a száraz maradványokat alaposan felporszívózzuk (lehetőleg kefés porszívóval).
Figyelem! Alkalmazás előtt a padlófűtést ki kell kapcsolni. Ha lehetséges teljes száradásig a szőnyeget ne terheljük bútorokkal vagy más tárgyakkal. A bútorok lábai alá helyezzünk műanyag vagy alufólia alátétet (a rozsda és pácfoltok ellen).

Biztonsági előírás:  Gyermekek elől el kell zárni! A vegyszerekre vonatkozó előírásokat be kell tartani!


Akciós termékeinkből

Bisnode tanusitvany


 
 
 
 
ELÉRHETŐSÉGEINK
S.I.S. Kft. székhely
9700 Szombathely,
Bárdosi Németh János u. 38.
S.I.S. Munkaruha Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
Szent Márton u. 75.
S.I.S. Hajtástechnika Bolt, Szombathely
9700 Szombathely,
11-es Huszár u. 149.
S.I.S. Hidraulika Bolt, Körmend
9900 Körmend,
Kandó Kálmán u. 2.

Fax: 94/799-166 Telefon: 20/313-62-99 Fax: 94/799-166 Telefon: 94/783-324, 94/783-326 Telefon: 20/944-17-27, 20/459-60-20
E-mail: siskft[@]sonitus.hu E-mail: sztmarton[@]sonitus.hu E-mail: huszar[@]sonitus.hu E-mail: kando[@]sonitus.hu
Web: www.sonitus.hu Web: www.munkaruhazat.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu Web: www.hajtastechnikabolt.hu
www.ysolutions.hu
Copyright © 2015. S.I.S. Kft. Minden jog fenntartva. • Szerzői jogokAjánlás e-mailben